Novice

28. mar. 2018

SINASTRIJA

Vabim vas, da se s pomočjo astrologije naučite razumeti sebe v odnosu do druge osebe (partnerja, družinskega...

20. feb. 2018

ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO

Vabim vas, da skupaj z mano raziščete kakšno je vaše življenjsko poslanstvo. Ko živimo in delamo v skladu...

05. feb. 2018

DARILNI BON ASTROTERAPIJA

Lepo darilo za vse priložnosti.
Kontakt
031/388 101

Katja Drobež 

info@astroterapija.si

Energe d.o.o.
Cesta na Brdo 85    
1000 Ljubljana

MŠ: 3870286000
ID za DDV 20093489
TRR 29000-0050138672 odprt pri UniCredit Banka Slovenija d.d., Ljubljana

Skupina

Odprte so prijave v skupino za intenzivnejše delo na sebi. Nova skupina z delom prične jeseni.

Skupina se sestaja v rednih intervalih na 14 dni. Srečanje skupine traja 2 polni uri, po potrebi se srečanje primerno podaljša.

Prednost vključevanja v delo na sebi preko skupinske terapije je prav v raznolikosti odnosov, ki jih ponuja skupina. Znotraj skupine lahko začutimo sebe v odnosih, predelujemo čustvene stiske iz preteklosti in pridobivamo nove odnosne izkušnje. Vsi, ki vas ta način spoznavanja sebe zanima, pošljite svojo prijavo ali vprašanja na naslov: info@astroterapija.si.

Delo v skupini bo potekalo tako, da se bodo elementi Astroterapije (www.astroterapija.si) prepletali z drugimi tehnikami, ki vzpodbujajo vpogled vase in osebni razvoj.

Od tehnik, ki jih omogoča Astroterapija, bomo kot osnovo za spoznavanje sebe in vpogled vase uporabljali naše rojstne karte. Program dela je zastavljen tako, da zaporedni dve srečanji posvetimo eni od hiš v natalni karti. Spoznamo o čem govori v splošnem in o čem konkretno pri posameznih udeležencih. Tako se posvetimo prav vsem področjem naših življenj, na željo in po potrebi pa se poglobljeno posvetimo tistim področjem, ki skupino bolj zanimajo. Takšen pristop nam ob pomoči astroterapevtke in povratnih informacij drugih članov skupine, omogoči objektivnejši pogled nase in na svoje življenje. Tako bomo spoznali svoje svetle in tudi temne strani. Svetle bomo uporabili za napredek v življenju, temne pa bomo sprejeli in integrirali. Preko Astroterapije bomo ozaveščali zakaj se nam v življenju dogajajo določene težave in kako jih lahko presežemo.

Astroterapija sama po sebi pa ne omogoča globlje transformacije. To nam omogoča le v kombinaciji z drugimi tehnikami dela na sebi, ki nas aktivirajo in nam pomagajo spremeniti način življenja. Zato bomo vsebine na skupinskem delu obogatili z bralno terapijo, pisanjem dnevnikov, različnimi ustvarjalnimi delavnicami, meditacijo, ter aktivacijo na športnem področju.

Skupine so odprtega tipa, kar pomeni, da se v skupinsko delo lahko vključite kadarkoli in iz skupine kadarkoli tudi izstopite.