Novice

20. jan. 2020

ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO

Vabim vas, da skupaj z mano raziščete kakšno je vaše življenjsko poslanstvo. Ko živimo in delamo...

12. jan. 2020

SINASTRIJA

Vabim vas, da se s pomočjo astrologije naučite razumeti sebe v odnosu do druge osebe (partnerja, družinskega...

20. dec. 2019

DARILNI BON ASTROTERAPIJA

Lepo darilo za vse priložnosti.
Kontakt
031/388 101

Katja Drobež 

katja.drobez@energe.si

Pisarnica:

Kančeva 4, Ljubljana

Poslovni naslov:

Energe d.o.o.

Cesta na Brdo 85   
1000 Ljubljana

MÅ : 3870286000
ID za DDV 20093489
TRR 29000-0050138672 odprt pri UniCredit Banka Slovenija d.d., Ljubljana

Pred posvetom

Sem astrologinja in ne jasnovidka. Zato ne trdim, da poznam vas ali skrivnosti vašega življenja. Prav zato vse svoje stranke prosim, da pred našim prvim srečanjem z mano delijo nekaj svoje preteklosti. In zato vas pred vsakim srečanjem zaprosim, da mi poizkusite čim bolj natančno opisati, o čem bi se z mano želeli pogovoriti in kaj od mene pričakujete. Ali rečeno drugače, katero je tisto področje vašega življenja, ki je za vas trenutno pomembno. To nama bo prihranilo dragoceni čas, meni pa omogočilo globlji vpogled v vašo osebnost in trenutno dogajanje.

Verjamem, da se »magičnost« interpretacije zgodi skozi najin pogovor in da gre za igro energij. Zato vam svetujem, da si pred srečanjem vzamete čas zase, da se poizkusite sprostiti in osredotočiti. Ko začneva z delom, vstopava v poseben intuitiven prostor, ki ga s svojo energijo sooblikujeva oba. Tako moje vodstvo, kot vaše sprejemanje in lastni uvidi, bodo transformativni. In prav to je tisto, kar vam želim dati. Želim vas podpreti v želeni spremembi.

Pred posvetom potrebujem vaše točne rojstne podatke in sicer rojstni datum, uro in kraj rojstva. Posredujete mi jih ob prijavi na info@astroterapija.si.